2023, ett innholdsrikt år!

Det er mye som skjer i Steinkjer Håndballklubb på mange nivå og med mange involverte som har en felles lidenskap og glede av å drive med aktivitet for barn, unge og de litt mer voksne. Alle involverte er spredt utover hele aldersspektret og er med på en felles reise som går hit og dit og alle veier. Men felles for de alle er at de gjør så godt de kan i sine roller, være seg spiller, lagleder, trener, arrangements-ansvarlig, dommer, styremedlem eller annet. Mange frivillige bruker utallige timer i Steinkjerhallen, en annen hall eller til planlegging av den neste aktiviteten de skal være ansvarlig for eller være med på.

TrønderAvisas Håndballskole er et godt besøkt og ettertraktet tilbud for de minste spillerne våre.

Dugnadstimene som frivillige, foresatte og andre legger ned på klubbdugnader og lagsdugnader gjennom et helt år, er mange. Gjennom dugnader og da spesielt under SpareBank1 Cup, legger vi grunnlaget for driften i Steinkjer Håndballklubb. Selv om det kan virke slitsomt og uoverkommelig for noen, så er det givende, spennende og ikke minst verdiskapende for andre. Men felles for alle er at vi bidrar til at Steinkjer HK kan holde egenandeler, treningsavgifter og annet på et lavt nivå. Felles er at vi kan skape en god og trygg arena for barn og ungdom. Felles er at vi sammen bidrar til at alle kan få det litt bedre i hverdagen. Felles er at vi gjør dette sammen!

Trenere og lagledere, på alle nivå, legger til rette for sunn og positiv aktivitet innenfor idretten vår. De bruker alt fra 25-48 uker på håndball i året, selvfølgelig litt ut fra alderstrinn. Men planlegging, nivå og aldersinndeling og annet tar tid. Men dette gjøres i hovedsak utenfor treningstid og på “fritid”. Vi har mange trenere som kommer godt forberedt til treningene sine og det gjenspeiles i aktivitet og treningsoppmøtet. Steinkjer HK har gjennom noen sesonger innført ungdomstrenere, som har sin “jobb” med sin hobby hos oss. Målet er at Steinkjer HK skal ha yngre trenere som kan bruke våre klubb og utvikle både seg selv og klubben videre. Her har vi et godt samarbeid med Steinkjer VGS, hvor planlegging, oppfølging og det teoretiske grunnlaget legges.

Samarbeid på tvers av årganger er det mye mer av i dag enn for noen år siden. Det prates mye håndball i hallen om kveldene både internt i lag og på tvers av lagsapparat. Det er med å styrke samspillet i klubb da flere og flere får gode relasjoner på tvers av lag og naboklubber. Det vil over tid gi gode samspill når man ser de lange løpene i klubb og håndballen generelt.

Både dame og herrelaget spiller i år i 3.divisjon. Dette er to lag som består av mange ungdommer, men med en god blanding av litt eldre og rutinerte spillere. Per dags dato så ligger damelaget litt under midten av tabellen, mens herrene har los på topplagene. Allerede så har vi hatt gode kamper i Steinkjerhallen og om vi ser på det som har vært prestert fram til nå, så er det gode grunner til å ta turen på neste hjemmekamp.

De yngre lagene presterer også godt og viser til mange gode prestasjoner på og utenfor håndballbanen. Fra Røroscupen i høst og fram til jul, så har mange lag vist god utvikling og mange unge er i hallen “hele” tiden for å utvikle seg litt til. Dette er noe som vi spesielt ser i romjula når hallen er åpen for alle.

I 2023 så feiret SpareBank1 Cup Steinkjer, 40 år!. Dette ble feiret gjennom en stor konsert i Rismelen med nesten 4800 publikummere, både cupdeltakere og lokalbefolkningen. På scenen stod selveste TIX, Skei&PT og MAVO. Dette ble en kveld og en helg for minnebøkene, både sportslig, sosialt og ikke minst for næringslivet på Steinkjer. For det merkes at det arrangeres cup på Steinkjer. Det vises at det er Steinkjer HK som er arrangør! Og det elsker vi!

Med neste 4800 publikummere så koste TIX seg på Steinkjer den siste lørdagen i april.

Våre samarbeidspartnere er unike, hver og en! Det å være en partner med oss skal være eksklusivt og våre partnere skal føle at de får noe igjen av å være en del av laget. Dette er vinn vinn for alle parter og gode tilbakemeldinger fra samarbeidspartnere på måte vi jobber på. Kick-off i høst på Nardo Bil Steinkjer ble en stor suksess, hvor alle klubbens medlemmer og partnere møttes. Med scene inne på verkstedet!! og fullt hus i det flotte nybygget, så ble dette nok et minnerikt arrangement.

Mye skjer i klubben vår og mer kommer til å skje framover. SpareBank1 Cup 2024 kommer til å bli den største EVER. Med over 300 lag! Vi tar i bruk fotballhallen og det skaper en del utfordringer med overnatting, transport og mat, men ikke noe som ikke de frivillige i cupkomiteen har en løsning på. Vi skal nok en gang bruke HELE Steinkjerhallen ( inkl Salmarhallen) og vil med det få 10 baner inn under samme tak!

Vi som klubb vil med dette bare fortelle at vi setter stor pris på dere alle både trenere, spillere, lagledere , foreldre, samarbeidspartnere og alle andre som bidrar til at Steinkjer Håndballklubb er flott plass å være for alle uansett alder og tilknytning. Sammen er vi sterke! Å komme sammen er begynnelsen. Å holde sammen er framgang. Å arbeide sammen er suksess!

“Summen av enkeltmenneskers livskraft er samfunnets levedyktighet” - Harald V



En riktig god jul og godt nytt år ønskes dere alle og enhver!



Jan-Terje B Mathisen- daglig leder SHK.







Forrige
Forrige

Innkalling til årsmøte - onsdag 13.mars 2024 kl 19

Neste
Neste

Papirdugnad for SHK