Årets Papirdugnad

08.09.2022

Steinkjer Håndballklubbs årlige papirdugnad er under planlegging og utlevering vil skje den 18.oktober 2023. Mange av våre medlemmer har har over år bygget seg opp en portefølge på kunder. Her er noen tips:

  • Ringe venner, familie og bekjente. Fortell de om produktene, si når det kommer og hva det koster.
  • Besøk de nærmeste naboene. Bank på døren og fortell om hva du selger, hva pengene går til og når de kan få varene.
  • Ta med dorullene og tørkerullene i familiesammenkomster. Ta med varer på familiesammenkomster så det er enkelt å dele ut til de som kjøper der og da.
  • Legge ut en personlig og gjerne morsom post på sosiale medier. Skriv om hva du selger, hva pengene går til og når de kan får varene.

Utlevering uke 42

Dato: 18.Oktober

Tid: 1700-2000

Sted: Friidrettshallen, på enden mot Campingen/Fotballhallen.


Alle husstander skal hente ut minst 6 sekker og prisen pr sekk er 395,-, være seg toa eller tørk. Du kan blande de to sortene som du vil så langt lageret rekker. Betal gjerne med Vipps på forhånd og vis fram kvittering. VIPPSNR. 123013, merk med spillerens navn. Vi bruker medlemslistene for registrering og er ikke ditt barn meldt inn i minidrett så setter vi pris på om det er gjort slik at lag/navn og årsklasse stemmer. ( er ikke barnet meldt inn i klubben så gjelder heller ikke den kollektive forsikringen)

Hvilke produkter har vi?

Toalett: Katrin 285 , 3 lags nyfiber, 35,6 m pr rull, 42 rll pr sekk, Pris: 395,- pr. sekk

Kjøkkenrull: Katrin 126, 2 lags, 14 m pr rull, 20 rll pr sekk, Pris: 395,- pr. sekk eks image001.pngOm det er spørsmål så ta gjerne kontakt daglig leder Jan Terje B Mathisen på mail; janterjem@gmail.com eller telefon 92451805. Vi håper at alle, på en eller annen måte, får hentet ut sin andel denne dagen!

TIPS! Spør dine venne, naboer, kolleger etc på forhånd så gjør du unna leveringen