Treffpunkt Steinkjerhallen 2021

28.05.2021

Sommeren 2020 så ble "Treffpunkt Steinkjerhallen" født, ett aktivitetstilbud for barn og unge som skulle være gratis slik at alle kunne delta. Gjennom samarbeidspartnere og Steinkjer Kommune så ble dette realitet. Nå er vi igjen klar for "Treffpunkt Steinkjerhallen" med ett endra bedre tilbud.

"Treffpunkt Steinkjerhallen" vil bli gjennomført i uke 25 og 26, samt uke 31 og 32. Fra mandag til fredag hver uke så gir vi inntil 70 barn muligheten til å være i aktivitet. Målet med "Treffpunkt Steinkjerhallen" er allsidig aktivitet med håndball i fokus.

Aktiviteten er gratis og som deltaker vil man få innføring i andre idretter og aktiviteter. Hver dag vil man også få servert en enkel lunsj/frukt. Denne aktiviteten kommer under tilbudet til Steinkjer Kommune.

NB! Husk at gratistilbudet gjelder for en aktivitet pr. deltaker i løpet av sommeren. Hvis det er noen som har meldt seg på to eller flere aktiviteter, ber vi om at dere melder dere av slik at andre får mulighet til å delta. Deltakerlistene blir gjennomgått før Sommerskolen starter for å sjekke om det er noen deltakere som står på flere lister. les mer her

Ukeplanen vil bli lagt ut her når den er klar men vi kan nevne Bulderball, Klatring, Crossfit, Cageball, Håndball mm...

Påmeldingen vil åpne 1.juni kl 1200 og gjøres via linkene under. Legg merke til påmeldingsfrist per uke.


Om ditt barn har allergier , så ber vi deg sende med alternativ mat om det vi serverer ikke kan spises. Lunsjen vil bestå av rundstykke med ost og skinke/kylling, frukt og juice.

Om ditt barn er syk eller har symptomer så skal ikke barnet bli med på aktivitet. Ellers så gjelder idrettens smittevernregler for denne aldersgruppen. Se handball.no. Gi beskjed til undertegnede om ditt barn er syk eller ikke kommer.

Når det gjelder forsikring under "treffpunkt Steinkjerhallen" så gjelder samme forsikring som barna har når de er på en ordinær skoledag. ( Steinkjer Kommunes kollektive forsikring)

Alle deltakerne møter opp på yttersiden av Steinkjerhallen på mandag. Vi starter kl 1000!

Ha med: drikkeflaske, treningsklær, handball om man har, innesko, evt ekstra mat.

Deltakerne vil bli delt opp i 4 aldersgrupper som de tilhører hele uken og har minst to aktivitetsledere som følger dem.

Våre aktivitetsledere er engasjert av oss for å aktivisere deltakerne. Om det vises uønsket adferd eller annet oppstår så vil vi ta kontakt med hjemmet for å avtale videre tiltak.

Om det er noen av deltakerne som vi ikke kan ta bilde av eller filmes så gi oss en tilbakemelding om dette. Bilder/video brukes kun til promotering på hjemmeside/facebook. Se gjerne video fra uke 25 og 26 på Steinkjer HKs facebookside.

Vi ser fram til å ta imot ditt barn til 5 dager med allsidig aktivitet, humør og idrettsglede.

Om det er deltakere som foresatte ikke ønskes det tas bilde/video av, så ber vi om at dere sender en mail/sms til ansvarlig.

Ansvarlig: Jan Terje B Mathisen 92451805 janterjem@gmail.com