Treffpunkt Steinkjerhallen

24.06.2020

Steinkjer HK starter opp med aktivitet i uke 28-31. "Treffpunkt Steinkjerhallen" skal være et lavterskeltilbud for barn og unge i alderen 8-15 år. Det spiller ingen rolle hvilken klubb du tilhører eller hvor mye håndball du har spilt i ditt liv...alle er velkommen! Takket være SpareBank1 SMN, Steinkjer kommune og Steinkjerhallen så har vi muligheten til å tilby dette for 0,- til hver deltaker!

Steinkjer HK starter opp med aktivitet i uke 28-31. "Treffpunkt Steinkjerhallen" skal være et lavterskeltilbud for barn og unge i alderen 8-15 år. Det spiller ingen rolle hvilken klubb du tilhører eller hvor mye håndball du har spilt i ditt liv...alle er velkommen!

Takket være SpareBank 1 SMN, Steinkjer kommune og Steinkjerhallen så har vi muligheten til å tilby dette for 0,- til hver deltaker! Men om du ønsker å støtte prosjektet og Steinkjer HK så kan du i påmeldingen velge selv hvor mye du vil støtte klubben med.

"Treffpunkt Steinkjerhallen" vil foregå tirsdag og torsdager i perioden, fra kl 1000-1300. Oppstart tirsdag 7.juli kl 10.00. Oppmøte utenfor inngangspartiet til Steinkjerhallen.

Steinkjer HK engasjerer ungdom som ikke har sommerjobb som aktivitetsledere under "Treffpunkt Steinkjerhallen" Dette kan være både spillere, dommere eller andre som har erfaring eller ønsker å aktivisere barn. Mer om dette på Facebooksiden til Steinkjer Håndballklubb

Vi vil ta våre forhåndsregler ift smittevern og har derfor begrenset med plasser! Vi følger FHI og NHFs anbefalinger og arrangementet er meldt inn til kommunelegen i Steinkjer kommune.

Fokuset er:

  1. Syke personer skal ikke møte opp
  2. God hånd- og hostehygiene og forsterket renhold
  3. Redusert kontakt mellom personer


Garderober er stengt for skift og dusj, men toaletter/vask skal være tilgjengelig for å sikre tilgang til vann og såpe. Her og i tilknytning til aktiviteten, er det til enhver tid være tilgang på såpe og desinfiseringsmidler.

Steinkjer HK presiserer at syke personer må bli hjemme, også de med milde luftveisinfeksjoner. Det samme gjelder personer i karantene eller isolasjon. Man kan delta i trening igjen når man har vært symptomfri i minst 24 timer. Personer som møter opp med symptomer bortvises fra "Treffpunkt Steinkjerhallen"

Kontaktperson for Steinkjer HK er: Jan-Terje B. Mathisen, janterjem@gmail.com , 92451805

Håper at dette tilbudet kan være med på å gjøre sommerferien enklere og bedre for barn og unge!