Tidenes sesong for SHK

17.04.2018

Steinkjer HK er inne i sin 30 års jubileumssesong og hvilken sesongavslutning dette ble! Damelaget vant sin 4.divisjonsavdeling og rykket opp i 3.divisjon. Herrelaget vant sin avdeling i 3.divisjon og klarte også og kvalifisere seg til 2.divisjon i helgen. SHK Herre i 4.divisjon ble nummer 2, men rykker også opp til 3.divisjon. Men det stopper ikke der...

Under helgens kamper til kvalifisering til 2.divisjon så klarte herrelaget og kvalifisere seg gjennom å slå Tromsøstudentene og uavgjort mot Sverresborg. Dermed så er SHK klar for allnorsk 2.divisjon! Som en konsekvens av at vi rykket opp så fikk også 4.div laget muligheten til å ta steget opp i 3.divisjon, etter at de ble nummer 2 i sin avdeling. 

Damelaget gikk igjennom sin sesong kun med ett tap og vant sin avdeling klart. Dermed er jentene klare for neste års 3.divisjon. Også her vil det bli opprettet et andre lag i enten 4 eller 5. divisjon. 

Men det stopper ikke der...i helgen så hadde vi hele 4 lag med i sluttspillet for jenter/gutter 14 og 16. 14 åringene hadde sitt sluttspill i Trondheim hvor det meldes om at lagene gjorde sine saker bra, men rakk ikke helt opp i sluttspillet. I Ålesund møttes 16 åringene for sitt sluttspill. Gutter 16 kommer helt til semifinalen hvor de taper med to mot sluttspillmester Charlottenlund. Jenter 16 spiller gode kamper, men har brukt denne helgen som oppladning til Sparebank1 Cup. 

I seriespillet på aldersbestemt så var det J12 som overbevisste mest og vant sin avdeling på en overbevisende måte. 

En sesong utenom det vanlige resultatmessig, men det er enda 2 små uker igjen til årets høydepunkt, Sparebank1 Cup 2018. Da skal alle våre lag i aksjon, seniorspillerne på dugnad og foreldre og andre skal bidra til at vi nok en gang kan klappe oss på skuldrene for en vel gjennomført cup. Uansett så har denne sesongen vært "all time high" for Steinkjer HK