Gutter 16 vant TrønderEnergiCup

29.08.2017

Steinkjer HKs gutter 16 vant en nervepirrende finale under TrønderEnergiCup 2017 mot Heimdal. Den store helten ble Truls Haraldsen som satte ballen i mål under Golden Goal-spillet i finalen, men det var ikke gitt at SHK skulle gå av med seieren. 

For selv om det var Steinkjer som scoret det første målet i finalen, så var det Heimdal som ledet stort sett hele kampen og det så mørkt ut i forhold til en finaleseier kun minutter før slutt. Men guttene gav ikke opp og Thomas Derås klarer på et mirakuløst vis å utligne i siste sekund. Steinkjer HK begynte med ballen i golden goal-spillet og med fint spill så klarer de å rulle opp og Truls Haraldsen satt ballen sikkert i mål fra kanten. 

Både foreldre og andre på tribunen hadde allerede begynte å se seg rundt etter hjertestarter da Derås utlignet i siste sekund, men kunne slippe jubelen løs sammen med spillerne på banen. Det er 3 året på rad at Gutter 16 er representert i en finale i TrønderEnergiCup, hvorav de to siste er blitt seiere. Vi gratulerer!!!

PS! Damelaget hadde to lag med, hvorav det ene kom til finale i breddecupen, men ble slått av Selbu. Herrelaget tapte mot Skogn i B-finalen. 

Dette lover godt for seriestart og kommende sesong i Steinkjer Håndballklubb

Se bilder på Region Nord sine sider