Avkast i SHK -Kickoff 2022/23

19.09.2022

Denne sesongen skal vi styrke klubbfølelsen! Blir du med?

For å legge til rette for en spennende og fartsfylt sesong har vi planlagt Kick-Off eller «Avkast i klubb». Nå er det om å gjøre å skape begeistring, idrettsglede og en sosial møteplass som kjente og ukjente ønsker å være en del av, og det er her «Avkast i klubb» kommer inn.

Vårt største håp er at du som trener, dommer, leder, samarbeidspartner eller frivillig blir med oss videre slik at håndballfamilien kan fortsette å vokse i tiden som kommer.

Les mer

Årets Papirdugnad

08.09.2022

Steinkjer Håndballklubbs årlige papirdugnad er under planlegging og utlevering vil skje den 18.oktober 2023. Mange av våre medlemmer har har over år bygget seg opp en portefølge på kunder. Her er noen tips:

 • Ringe venner, familie og bekjente. Fortell de om produktene, si når det kommer og hva det koster.
 • Besøk de nærmeste naboene. Bank på døren og fortell om hva du selger, hva pengene går til og når de kan få varene.
 • Ta med dorullene og tørkerullene i familiesammenkomster. Ta med varer på familiesammenkomster så det er enkelt å dele ut til de som kjøper der og da.
 • Legge ut en personlig og gjerne morsom post på sosiale medier. Skriv om hva du selger, hva pengene går til og når de kan får varene.
Les mer

Håndballforum 2022

04.09.2022

Håkon Sivertsen, vår eminente cupgeneral, ble i kveld hedret for sin innsats gjennom SpareBank1 Cup Steinkjer. Han fikk prisen for årets arrangementsansvarlig på Håndballforum på Hell. Han var dessverre ikke selv på arrangementet men styreleder , Elisabeth Erle tok i mot prisen på vegne av prisvinneren!

Vi gratulerer så mye

Begrunnelse og de andre prisvinnere kan du lese om ved å trykke på knappen under.

Les mer

Medlemskontingent 2022

18.02.2022

Steinkjer Håndballklubb har i disse dager sendt ut medlemskontingenten for 2022. Mange lurer på hva denne er og hva som skiller treningsavgift og medlemskontingenten. Alle utøvere og ledere må betale kontingent til Steinkjer HK for å få lov til å representere klubben.

Les mer

ElmanCup 2022

13.02.2022

Vi ønsker at alle lag i alderen 6-9 år skal få en fin avslutning på sesongen med cupspill og stemning.

ElmanCup 2022 arrangeres 19.mars 2022 i Steinkjerhallen for spillere i alderen 6-9 år. Alle lagene får minst 4 kamper og kampene spilles over 1x17 min.

Les mer

Barn og unge kan spille kamper igjen, voksne over 20 år må fortsatt vente.

15.01.2022

Det åpnes nå for kampaktivitet for barn og unge til og med 20-årsklassen. Det vil samtidig si at ungdom på videregående skolealder kan trene med nærkontakt igjen. Voksne over 20 år kan igjen trene innendørs i grupper på 20 personer med en meters avstand. For håndballen vil dette si at vi kan gjenoppta kampaktivitet allerede fra kommende helg.

- Idretten har sendt et tydelig signal om hvor viktig det er å komme i gang med aktiviteten igjen, uansett aldersgrupper og nivå. Vi er tilfredse med at regjeringen åpner for at noe mer kan gjenopptas. Samtidig er det ikke til å legge skjul på at vi er skuffet over at ikke ble mer enn dette, sier håndballpresident Geir Kåre Lio.

- At en stor andel av lagene på seniornivå fortsatt må vente på å trene som normalt og spille kamper, bekymrer oss. Denne gruppen har vært veldig skadelidende gjennom hele pandemien. Til syvende og sist handler dette om folkehelsa. Både den fysiske og mentale. Det skuffer meg at politikerne ikke prioriterer langsiktig tenkning, sier Lio, som i forkant av regjeringens kunngjøring ba politikerne om å være modige i sitt valg

Les mer

Årsmøte Del II Steinkjer Håndballklubb 16.desember 2021

09.12.2021

Til medlemmene i Steinkjer håndballklubb

Innkalling til årsmøte i Steinkjer håndballklubb 2021

Styret innkaller herved til årsmøte i Steinkjer håndballklubb.

Årsmøtet avholdes PS!!!Ny dato 16.desember på Teams, kl. 1830

Link finner du under teksten

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest to uker før (15. november) til anders.kjoren@me.com

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på håndballklubbens hjemmeside.

For å ha stemmerett og kunne velges til verv må man ha vært medlem i henhold til klubbens vedtekter. og ha gjort opp sine økonomiske forpliktelser. Alle medlemmer har uansett møterett, talerett og forslagsrett.

For mer informasjon om årsmøte samt regler om stemmerett, valgbarhet, forslagsrett mv., se klubbens hjemmeside.

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen

styret

Les mer

Restriksjoner i håndballen

08.12.2021

Tirsdag 7.desember kom myndighetene med forsterkede nasjonale retningslinjer i forbindelse med smittevern. Dette vil ha stor påvirkning for oss med tanke på arrangement og treningsavvikling. Steinkjer HK har forståelse for at myndighetene nå setter inn målrettede tiltak for å redusere antall kontaktpunkter i det norske samfunnet. Smittepresset er rekordhøyt og presset på helsevesenet øker dag for dag. Den trenden må snus og idretten vil bidra ved å følge opp tiltakene og sørge for en kontrollert og smittevernsforsvarlig gjennomføring av våre idrettsaktiviteter og arrangementer.

Les mer

For en herlig følelse...

29.11.2021

...å kjenne på en skikkelig cupfølelse igjen. Masse glade og fornøyd spillere. Engasjement og support hos foresatte og andre besøkende. Lukten av vaffel og nytrukket kaffe. popcorn og smurfedrops på golvet som hadde falt ut av ei lita håndballhånd. Lyd, lys og røyk under premieutdelingen. Sparebank1 Cup junior 2021 ble en fantastisk dag i Steinkjerhallen fra start til slutt.

Les mer

Kommer dere på cup?

25.08.2021

Vi inviterer til SpareBank1 Cup 2022

Datoer for cupen er 22. - 24. april 2022.

Endringer fra tidligere cuper er at vi i 2022 på grunn av regelendringer har følgende klasser for jenter og gutter: 9, 10, 11, 12 i aktivitetsserie, og 13, 14 og 16 i konkurranseklasse.

Vi tar utgangspunkt i at cupen lar seg gjennomføre som planlagt, men tar selvfølgelig høyde for at pandemien setter en stopper også for arrangementet i 2022. Dersom dette skjer vil alle innbetalte kostnader tilbakebetales.

Les mer

Treffpunkt Steinkjerhallen 2021

28.05.2021

Sommeren 2020 så ble "Treffpunkt Steinkjerhallen" født, ett aktivitetstilbud for barn og unge som skulle være gratis slik at alle kunne delta. Gjennom samarbeidspartnere og Steinkjer Kommune så ble dette realitet. Nå er vi igjen klar for "Treffpunkt Steinkjerhallen" med ett endra bedre tilbud.

Les mer

Informasjonsmøte 2021/2022

27.05.2021

Årets sesong ble mye verre enn det man kunne se for seg med nedstegning av både kamp og trening. Uansett så er en ny sesong under planlegging og tirsdag 1.juni så inviterer Steinkjer HK til informasjonsmøte.

Les mer

Styret kutter i treningsavgiften igjen!

08.04.2021

Det nye styret i Steinkjer Håndballklubb valgt å ta stafettpinnen videre fra det forrige styret som valgte å redusere treningsavgiften for høsthalvåret grunnet frykten for frafall. Nå har de fattet et vedtak for vårhalvåret 2021.

Les mer

Fri treningsavgift ut 2020

07.10.2020

Styreleder i Steinkjer HK, Rune Hammer, presiserer hva gratis treningsavgift ut året betyr for våre medlemmer. Dette gjelder alle medlemmer i SHK, uansett alder.

Med gratis treningsavgifter håper styrelederen at spillerne får god tid til å vurdere og kanskje fortsette med håndball. I beste fall får de en tilvekst mednykommere.

Les mer

Informasjon i forbindelse med ekstraordinært årsmøte i Steinkjer Håndballklubb

22.07.2020

I forbindelse med korona-situasjonen utvidet NIF tidligere i vår fristen for å avholde årsmøte til senest 31.12.2020. Steinkjer Håndballklubb har derfor valgt å utsette det ordinære årsmøtet til behandlingen av vår kompensasjonssøknad i krisepakke 1er ferdig behandlet. Dette gjør vi for at det påtroppende styret skal kunne tre inn i en litt mere avklart økonomisk situasjon, samt at årsmøtet skal få behandle et budsjett som er basert på en avklart økonomisk situasjon.

Les mer

Treffpunkt Steinkjerhallen

24.06.2020

Steinkjer HK starter opp med aktivitet i uke 28-31. "Treffpunkt Steinkjerhallen" skal være et lavterskeltilbud for barn og unge i alderen 8-15 år. Det spiller ingen rolle hvilken klubb du tilhører eller hvor mye håndball du har spilt i ditt liv...alle er velkommen! Takket være SpareBank1 SMN, Steinkjer kommune og Steinkjerhallen så har vi muligheten til å tilby dette for 0,- til hver deltaker!

Les mer

Oppstart av trening-kjøreregler

04.05.2020

Oppdatert 15.mai 2020

Steinkjer Håndballklubb ønsker å komme i gang med treninger igjen og i den forbindelsen så er det mange ting som både klubb, trener og utøver må passe på. De tre hovedpilarene for å hindre smitte er satt i fokus:

 1. Syke personer skal ikke være med på aktivitet
 2. God hygiene
 3. Redusere kontakt mellom utøvere

______

All trening skal foregå utendørs inntil videre, men vurderes oppstart av trening innendørs i Steinkjerhallen fom uke 22. Klubben kommer med nærmere informasjon ang dette i uke 21.

Les mer

Alternativ trening er viktig

02.04.2020

På grunn av situasjonen som vi har nå er all organisert trening lagt ned og hallene er stengt. Men likevel så er det mange øvelser og aktiviteter man kan gjøre på egenhånd og i smågrupper ( inntil 5 personer ifølge FHI, men med anbefalt avstand) Med bakgrunn redgjørelse av NIF og FHI, har Håndballforbundet kommet med følgende uttalelse. Vi i Steinkjer HK er selvfølgelig helt enige om at vår sport ikke er forenelig med de bestemmelsene som ligger til grunne ift smittevern. Derfor er det ikke et tema for oss å starte opp med trening i mindre grupper på nåværende tidspunkt.
Vi håper at alle sammen tar sitt ansvar, holder avstand og vasker hender. Så får vi krysse fingre og tær på at vi så snart som mulig kan innta håndballbanen igjen! I mellom tiden kan disse øvelsene være til hjelp og inspirasjon

Les mer

Avslutning på sesongen i Region Nord

23.03.2020

NHF RN har drøftet og vedtatt konsekvensene for avslutningene på regionale seriespillet for 19/20.

RN har valgt å dele opp konsekvensene i to;

 • Seniorklassene (3. 4. og 5. divisjon)
 • Aldersbestemte klasser J/G 12–18 år

Som følge av koronaviruset ble all håndballaktivitet avlyst 12. mars. I etterkant har administrasjonen i NHF RN jobbet med å finne best mulig løsning på hvordan sesongen skal avsluttes. Dette har vært et utfordrende arbeid, hvor flere alternativer har vært utredet for å få til en mest mulig rettferdig avslutning av sesongen og plassering av lag til neste sesong. De beste alternativene ble tatt med videre inn i regionstyremøte 20.03.2020, hvor følgende ble besluttet:

Les mer

«Vi må holde ut og holde sammen»

23.03.2020

I mange skap ligger det nå ei trøye, et par sko og en ball med for lite luft, skriver håndballpresidenten.


Kjære håndballvenner i hele Norge!

Fantastisk, var det! I desember – omkranset av japansk gjestfrihet – å oppleve et VM for kvinner der Norge sine Håndballjenter, i skarp konkurranse, tok en feiende flott fjerdeplass. Så kom gleden ved et fullstappet Oslo Spektrum med NM-finaler – en romjulsdrøm for håndballvenner.

Så et fantastisk håndball-EM i Trondheim Spektrum, der norsk håndball vant alle hjerter. Først med et arrangement i særklasse der vi sang «take me home to the place I belong» av full hals. Hvert eneste blide, hjelpsomme og stolte trønderansikt sitter fast på netthinna. Så en semifinale i Stockholm vi aldri glemmer – fire ekstraomganger – deretter en bronsefinale med medalje til hele Norge sine sympatiske, hardtarbeidende Håndballgutter. Fantastiske seertall. It was all right!

Les mer

Pressemelding Sparebank1 Cup

12.03.2020

Pressemelding Sparebank1 Cup Steinkjer 2020

Som et vakkert vårtegn, fullt på høyde med Hestehoven, har SpareBank1 Cup Steinkjer «alltid» blitt arrangert i tidsrommet april/mai. I år arrangeres cupen for 38. gang, og vi vet at dere er mange med oss som har gledet seg stort til denne helgen. Årets rekordstore interesse, med over 280 påmeldte lag, tyder på at det er mange i håndballfamilien som setter stor pris på denne cupen. Vi har i kjent stil også i år jobbet mot det mål å fylle Steinkjerhallen med 5-6000 håndballglade mennesker denne helgen.


Les mer

Nytt regelverk fra 1.1.2020

19.12.2019

Idrettstinget er NIFs høyeste myndighet. På Idrettstinget i november 2019 ble det vedtatt en rekke endringer i NIFs regelverk som vil tre i kraft 1. januar 2020. For å sikre at alle idrettslag har en lov som til enhver tid er i samsvar med NIFs regelverk, vedtar NIF en egen lovnorm for idrettslag. Alle idrettslag har fått frist til 1.1.2020 til å oppdatere sin lov slik at den er i henhold til ny lovnorm. Styret i Steinkjer Håndballklubb vedtok på styremøte den 18.12.19 ny lov for klubben, denne er i henhold til ny lovnorm og vil være gjeldende fra 1.1.2020.

Ny lov kan leses her: http://www.steinkjerhk.no/assets/images/Lov-for-Steinkjer-Håndballklubb-181219.pdf

Les mer

Ny innmeldingsside Medlem

03.11.2019

Nå har det blitt enda enklere å melde seg inn i idrettslag, og delta i aktiviteter.

Innmeldingsløsningen medlemskap.nif.no tilbyr en rekke nye funksjoner. 

 • Enkelt å finne idrettslag, aktiviteter og bli medlem   
 • Innlogging via Idrettens ID   
 • Løsningen er optimalisert for mobil og desktop   
 • Effektivt å legge barn til som familierelasjon i Min Idrett  
 • Lettvint betalingsalternativ som Vipps eller kortbetaling   


Les mer

LIsens for kommende sesong

25.08.2019

Lisensen er tilgjengelig i Min Idrett(*) for alle som betalte lisens forrige sesong. Personer med registrert e-postadresse får egen melding om lisensen via e-post. Dersom du ikke skal delta i lisenspliktig håndballaktivitet denne sesongen, kan du se bort fra lisenskravet. Det vil ikke bli sendt ut betalingspåminnelser.

Lisensen betales via betalingsløsningen i Min Idrett eller via nettbank med KID. Bruker du betalingsløsningen i Min Idrett slipper du å tenke på bruk av riktig KID. Betalingsstatus vil dessuten vises som betalt straks betalingen er fullført.

For betaling via nettbank finner du ditt KID-nummer i Min Idrett.  Vårt kontonummer er: 7874.05.97301. NB: Din KID endres fra år til år, slik at du kan ikke benytte fjorårets KID når du skal betale årets lisens.

For de som ikke betalte lisens forrige sesong, må klubben eller klubbens region opprette et lisenskrav i Sportsadmin (SA). Alle klubbledere, som er registrert i våre systemer, har tilgang til å gjøre dette.

Les mer

Sommer og egentrening

31.05.2019

Sommeren står for tur og de fleste tar seg en velfortjent pust i bakken. Men sommeren er den perfekte tiden for å drive egentrening på egenhånd, akkurat hvor og når du vil. Hurtighet, kondisjon, styrke, koordinasjon eller bevegelighet kan trenes hvor som helst og når som helst. I denne artikkelen kan du få tips og råd på hvordan du kan kjøre dit eget opplegg.

Les mer

SHK + Stod Volley = På samme lag!

23.01.2019

Lørdag 26. og Søndag 27. inviterer STOD IL VOLLEY og STEINKJER HÅNDBALLKLUBB til storslagen fest i Steinkjerhallen. Det settes opp aktiviteter for hele familien, med bla hoppeslott for barna. Alt av tribuner trilles ut og det vil si at det er plass til godt over 1500 mennesker, slik at vi lager oss en skikkelig “storstue” disse to dagene. Og disse tribunene håper vi selvfølgelig at dere vil være med å fylle. I tillegg til hovedkampene vil det være kamper i aldersbestemt håndball begge dager, samt minivolley på søndag. 


Les mer

Ungdom og belastningsskader

06.12.2018

For å forebygge belastningsskader, overtrening og utbrenthet hos barn og unge idrettsutøvere er det viktig med variert trening, fornuftige foreldre og nok hvile. Det er også viktig å huske at det som betyr mest, er at trening er gøy!

Overtrening er en av de vanligste årsakene til skader blant barn og unge som er aktive innen idrett. Overtrening kan i følge en artikkel fra det amerikanske tidsskriftet Pediatrics føre til utbrenthet, og det kan skade målet om å gjøre trening til en livslang, helsefremmende vane.

Les mer

Lisens 13-åringer

06.12.2018

Spillere som fyller 13 år i 2019 må etter 1. januar betale lisens for å være spilleberettiget. I tillegg til å gi spilleberettigelse fungerer lisensen som forsikring!

Les mer

Vil du være endel av oss?

01.07.2018

VI SØKER NYE SPILLERE TIL SENIORLAGENE

Steinkjer HK har store ambisjoner og ønsker nå å satse på jente- og damehåndballen.
Vi er i gang med et spennende prosjekt hvor vi søker etter flere seniorspillere som vil litt mer.
Kanskje du er på flyttefot til Steinkjer eller Innherred, eller du ser deg om etter nye utfordringer der du bor.

Les mer

Et unikt samarbeid

16.05.2018

Steinkjer HK, Namsos HK og Leksvik IL har inngått ett unikt samarbeid som skal høyne nivået i klubbene og gi et tilbud til alle spillere på ulike nivå. Gjennom en partnerskapsavtale skal SHK kunne tilby spillere som ønsker å delta på ett høyere nivå samtidig som disse spillerne kan delta i spill for sin egen klubb. 


Les mer

Tidenes sesong for SHK

17.04.2018

Steinkjer HK er inne i sin 30 års jubileumssesong og hvilken sesongavslutning dette ble! Damelaget vant sin 4.divisjonsavdeling og rykket opp i 3.divisjon. Herrelaget vant sin avdeling i 3.divisjon og klarte også og kvalifisere seg til 2.divisjon i helgen. SHK Herre i 4.divisjon ble nummer 2, men rykker også opp til 3.divisjon. Men det stopper ikke der...

Les mer

"Gul og Stolt"-SHKs nye klubbsang

21.03.2018

Steinkjer HK har i samarbeid med Kulturpatruljen Steinkjer laget en klubbsang som heter "Gul og Stolt" Denne sangen er laget av Frank Scott og framføres av nevnte Scott og Didrik "Diddaboy" Nonstad. Sangen ble sluppet på feiringen av Steinkjer Håndballklubbs 30 års dag og vi håper at den brukes i mange år framover. 

Les mer

Klare for 3.divisjon!

12.03.2018

Steinkjer HKs damelag er klar for 3.divisjon etter helgens kamper mot Brønnøysund og Sømna. I disse kampene viser de klart at det er stor forskjell på lagene og at SHK bør spille på et nivå høyere enn det de har gjort i år. Anført av Ingvild Sakshaug og Lene Sporild klarte ikke lagene fra nord å følge med. Selv om det gjenstår en kamp mot Kolvereid så feiret jentene opprykk med konfetti og champis i garderoben etter kampen mot Sømna. 

Vi gratulerer! 

Les mer

Lørdag kl 1200 braker det løs!

29.11.2017

Lørdag 2.desember braker det løs! Da starter påmeldingen til Sparebank1 Cup 2018. Ifjor var det over 350 lag som ønsket å delta og da var det over 100 lag som ikke fikk plass. Men nå er det en ny mulighet for å delta på "vårens vakreste eventyr" igjen og rundt omkring i midt-norge er det mange som allerede har organisert slik at de skal få flest mulig lag med fra sin klubb. Steinkjer HK er 30 år denne sesongen og det vil deltakerne på Sparebank1 Cup også merke. 

Les mer

Norges tøffeste håndballcamp!

02.11.2017

Byåsen Håndball Elite og Steinkjeralliansen har den gleden av å invitere til Norges tøffeste håndballcamp i Steinkjerhallen 15-17.desember. Dette blir en fantastisk førjulshelg med masse inspirasjon og læring fra kanskje det beste håndballakademiet i Norge. Her kan både spillere og trenere delta. Trener team og spillerstall i BYÅSEN HÅNDBALL ELITE trener og inspirerer Deg!

Les mer

Velkommen til Labb og Line Cup 2017

07.10.2017

Steinkjer HK og Sparebank1 har gleden av å ønske velkommen til Labb og Line Cup 2017 i Steinkjerhallen den 2.desember 2017. Dette er den andre utgaven i forhåpentligvis mange i årene framover. I fjor hadde vi i underkant av 50 lag som fikk en herlig dag, men i år kan vi friste med underholdning av ypperste klasse. BrianMagic kommer til Steinkjerhallen denne lørdagen og skal underholde store og små! 

Les mer

Gutter 16 vant TrønderEnergiCup

29.08.2017

Steinkjer HKs gutter 16 vant en nervepirrende finale under TrønderEnergiCup 2017 mot Heimdal. Den store helten ble Truls Haraldsen som satte ballen i mål under Golden Goal-spillet i finalen, men det var ikke gitt at SHK skulle gå av med seieren. 

Les mer

Velkommen til vores klub Bøje Kamp, lad os gøre store ting!

03.04.2017

Som sportssjef vil Bøje ha det overordnede ansvaret for gjennomføring av klubbens sportsplan, og følgelig jobbe tett med spillere, lag, trenere og resten av klubbens ansatte og frivillige. Mye av hans tid vil gå med på å utvikle og støtte våre engasjerte og dyktige trenere i alle årsklasser, ikke bare på «papiret» i planleggingen, men også i utførelsen ute på treningsfeltet. 

Les mer

Steinkjer HK- en klubb i utvikling

07.03.2017

Vi har passert vinterferien med god margin og er klar for de siste kampene i seriespillet for denne sesongen og er i god rute fram mot Sparebank1 Cup 2017, vårens vakreste eventyr, i helga 28-30.april. Uansett er det på tide å komme med en status for årets sesong og litt inside informasjon vår stolthet, Sparebank1 Cup. 

Les mer

Vinterferien i Steinkjerhallen selvfølgelig

23.02.2017

TrønderAvisas Håndballskole i vinterferien ble 3 dager med stor aktivitet, godt humør og utfordringer for våre deltakere. 80 deltakere og 15 instruktører fikk kjørt seg både på Crossfit, buldring, turnhallen, håndballtekniske øvelser og spill. 

Nok en gang kan Steinkjer HK konkludere med at håndballskole er kult!

Les mer

Håndball ER kult!

18.01.2017

BLANT norske tenåringsgutter er det sju fotballspillere for hver eneste som velger håndball som idretten sin. Det er ingen som får en gammel fotballtrener til å si at en slik skjevhet er det samme som å kaste bort norsk idrettstalent; men for de som fortsatt kan velge fritt, er det bare å satse på håndball.

Hos jentene har det lenge vært en selvfølge, men gutta har nølt. Men nå trenger du ikke å se så mange flere VM-kamper for å se tegninga:

 • Dette er vår desidert beste lagidrett.

Og den kuleste.

Les mer

Julegavetips fra SHK

06.12.2016

Julestria står for døra med alt det den bringer med seg. Steinkjer HKs klubbkolleksjon er klar og vi har både fått inn jakker og fritidsgensere. 

Les mer

Velkommen

29.11.2016

Steinkjer Håndballklubb vil med dette ønsker deg velkommen til den nye hjemmesiden vår. Vi er veldig fornøyd med sluttresultatet og samarbeidet med Snopp Designbyrå, som har bygd opp siden etter vårt behov. 

Les mer