Støtt oss

Ønsker du eller din bedrift å være samarbeidspartner eller sponsor til Steinkjer HK

Steinkjer Håndballklubb jobber stadig for å bli bedre og for å få dette til så er vi avhengige av hjelp fra næringslivet. Vi har flere muligheter for å samarbeide og for å være sponsor. Steinkjer HK er opptatte av at våre sponsorer får igjen noen av samarbeidet, får vite hva som skjer i klubben og får være med på årlige begivenheter for våre partnere. Ta gjerne kontakt om det er noe som kan være noe for deg og din bedrift. 

Kontaktperson er Jan-Terje Brandsegg Mathisen , mail: post@steinkjerhk.no eller telefon 92451805

Steinkjer Håndballklubb ser seg stadig om etter gode samarbeidspartnere som kan løfte klubben, være med på utviklingen og ikke minst gi våre medlemmer gode fordeler gjennom samarbeid. Vi ønsker at klubben har en god relasjon og ett tett bånd til de bedrifter og foretak som vi samarbeider med. Vi kan tilby flere forskjellige pakkeløsninger gjennom samarbeid- og sponsoravtaler, alt tilpasset etter hvordan bedriften eller foretaket ønsker å bli synliggjort. Trykk på knappen under om du ønsker å bli kontaktet av daglig leder, Jan-Terje Brandsegg Mathisen, for en prat om samarbeid. Eller bare ring 924 51805.

Sponz- ett mobilabonnement for laget

Gladnyhet og konkurranse - bedre muligheter for DEG og DITT LAG


Vi har bestemt oss for å gjøre dealen ennå bedre for deg og ditt lag - og å utfordre konkurranseinstinktet ditt!

Flere av oss har nå forsøkt Sponz en stund, og vi ønsker virkelig at vi skal klare å nå målet om minst 300 Sponz-abonnenter fra Steinkjer Håndballklubb.

DITT LAG FÅR HELE "OVERGANGSBELØPET"

For å øke motivasjonen og innsatsen hos dere har vi  derfor bestemt oss for å gjøre følgende: 

Alle lag beholder hele "overgangsbeløpet" på kr 400,- pr ny abonnent som de får over på Sponz selv HVIS DE BESTILLER INNEN 31. DESEMBER 2018. 

NB! Husk at alle abonnement som ditt lag klarer å få inn  - enten det er egne, foreldre, besteforeldre, venner, naboen, klassekamerater eller bekjente - som blir registrert på laget blir regnet med. Dette gjøres i Web-skjemaet på www.sponz.no

Vi kommer til å kåre en vinner og premiere laget som klarer flest abonnement innen denne fristen, en pizzaaften for hele laget! 

HUSK OGSÅ AT:

  • alle nye abonnenter gjennom Røa IL i tillegg får 10 GB ekstra data hvis de blir Sponz-abonnenter innen 31. desember!
  • det er 10 % familierabatt i tillegg til allerede god pris
  • SPONZ benytter Telenor-nettet og har fullverdig dekning i Norge og overalt i utlandet.
  • det er ingen binding
  • du får "data roll-over"


TRYKK HER FOR Å VELGE ABONNEMENT OG BYTTE TIL SPONZ

 

FORTSATT LIKE BRA! LIKE BILLIG! BARE MER PENGER TIL LAGET DITT OG STEINKJER HK !