Labb og Line Cup

Sparebank1 Cup Junior

Steinkjer Håndballklubb og Sparebank1 SMN ønsker alle sammen velkommen til kanskje den beste håndballopplevelsen for de yngste håndballspillerne. Vi garanterer toppstemning og full fart fra tidlig til sent denne lørdagen.

Sparebank1 Cup jr arrangeres 30.november i Steinkjerhallen for spillere i alderen 6-9 år. Alle lagene får minst 4 kamper og kampene spilles over 1x13 min. 

Sparebank1 Cup jr spilles etter Norges Håndballforbunds reglement for minihåndball. Minihåndball er håndball for 6, 7, 8 og 9 åringer, dvs. for de som er under 10 år. De møter mindre bane, mindre ball, færre spillere og enklere regler i en aktivitet som preges av læring og veiledning.

4'er håndball representerer en naturlig utvikling fra lek og moro med ballen, til mer samspill. 4'er håndball ivaretar ungenes lyst og trang til uhøytidelig konkurranse. Reglene tar utgangspunkt i de eksisterende minihåndballreglene med noen justeringer.

Vi anbefaler at man stiller med flere lag om man har mange spillere slik at spillerne får spilt mest mulig. 

Sparebank1 Cup jr er beregnet for følgende årganger: 

2010, 2011, 2012 og 2013. 

Vi har satt opp klasser med jente- og guttelag, men vi slår sammen klasser dersom vi ser at det er hensiktsmessig. Lagene kan gjerne kommentere i påmeldingen dersom de har et blandingslag (alder/kjønn)

Vi gleder oss til 30.november og til at dere kommer på besøk! 

Påmeldingsavgift: 500,- pr lag

Påmeldingsfrist: 10.november