Labb og Line Cup

Sparebank1 Cup Junior (tidligere Labb og Line Cup)

Steinkjer Håndballklubb og Sparebank1 SMN ønsker alle sammen velkommen til kanskje den beste håndballopplevelsen for de yngste håndballspillerne. Vi garanterer toppstemning og full fart fra tidlig til sent denne lørdagen.

SHK-Minicup arrangeres 1.desember i Steinkjerhallen for spillere i alderen 6-9 år. Alle lagene får minst 4 kamper og kampene spilles over 1x13 min. 

SHK-minicup spilles etter Norges Håndballforbunds reglement for minihåndball. Minihåndball er håndball for 6, 7, 8 og 9 åringer, dvs. for de som er under 10 år. De møter mindre bane, mindre ball, færre spillere og enklere regler i en aktivitet som preges av læring og veiledning.

4'er håndball representerer en naturlig utvikling fra lek og moro med ballen, til mer samspill. 4'er håndball ivaretar ungenes lyst og trang til uhøytidelig konkurranse. Reglene tar utgangspunkt i de eksisterende minihåndballreglene med noen justeringer.

Vi anbefaler at man stiller med flere lag om man har mange spillere slik at spillerne får spilt mest mulig. 

Labb og Line Cup 2017 er beregnet for følgende årganger: 

2009, 2010, 2011 og 2012. 

Vi har satt opp klasser med jente- og guttelag, men vi slår sammen klasser dersom vi ser at det er hensiktsmessig. Lagene kan gjerne kommentere i påmeldingen dersom de har et blandingslag (alder/kjønn)

Vi gleder oss til 1.desember og til at dere kommer på besøk! 

Påmeldingsavgift: 500,- pr lag

Påmeldingsfrist: 10.november